Gràcies per tot, AVUI, DEMÀ I SEMPRE… 💙🤍


dijous, 18 de març del 2021

Protocol General de Mesures COVID-19

 

Protocol i condicions per accedir als partits del Primer Equip Femení i els del Futbol Formatiu

El Nou Sardenya obre les portes per primera vegada aquest 2021 en els partits que tindran lloc aquest proper cap de setmana.

L'obertura de portes serà diferent si es tracta de partits de lliga del Primer Equip Femení o si es tracta d'equips de base. En aquest darrer cas només hi podran assistir 2 familiars/acompanyants per jugador/a.

IMPORTANT: En tots els casos és necessari omplir i entregar la Declaració Responsable de Covid-19.


PARTITS DEL PRIMER EQUIP FEMENÍ: Socis, aficionats i públic en general

Pels encontres de la primera plantilla femenina es permetrà l'entrada a tot tipus de públic, ja siguin socis de l'Europa, simpatitzants o aficionats dels equips rivals. Tot condicionat, per protocol del Procicat, al màxim del 50% de la capacitat dels llocs marcats i preassignats.

És per això que:

1) Es prega màxima puntualitat (des d'una hora abans del partit) donat que només hi haurà una única porta d'accés (la principal de tribuna) i caldrà passar el control de temperatura i d'omplir/entregar el document de declaració responsable.

2) A l'entrada al recinte es preassignarà una entrada amb el lloc concret d'ubicació de l'espectador.

3) El públic assistent no podrà abandonar durant el partit la localitat de la seva zona assignada.

4) No es podrà ubicar ningú dempeus a zones de pas ni recolzats sobre les baranes delimitadores. Tampoc es podrà seure a la tribuna baixa, rere banquetes, donat que és una zona reservador a jugadors/es suplents i, donat el cas, espai de premsa per a fotògrafs.

 

PARTITS DE BASE: Assistència exclusiva per a 2 familiars i/o acompanyants

Els familiars i/o acompanyants del CE Europa tindran preassignada la zona de tres blocs de tribuna del cantó del carrer Sardenya i els familiars i/o acompanyants de l'equip visitant els 3 blocs del cantó de Pau Alsina.

És per això que:

1) És obligatori arribar a l'estadi a la mateixa hora de la convocatòria dels jugadors/es. L'ordre d'entrada serà primer dels futbolistes i després els familiars i/o acompanyants. No es permetrà l'accés posterior al recinte, és a dir, qui no hagi arribat a l'hora de convocatòria ja no podrà entrar com acompanyant fora d'aquest horari. A l'entrada, igualment, caldrà passar el control de temperatura i d'omplir/entregar el document de declaració responsable.

2) Els familiars i/o acompanyants dels jugadors/es no podran romandre a les instal·lacions a veure posteriors partits que s'hi disputin.

3) L'únic accés serà per la porta principal de tribuna, al carrer Camèlies.

4) Els familiars o acompanyants assistents no podrà abandonar durant el partit la localitat de la seva zona assignada.

5) No es podrà ubicar ningú dempeus a zones de pas ni recolzats sobre les baranes delimitadores. Tampoc es podrà seure a la tribuna baixa, rere banquetes, donat que és una zona reservador a jugadors/es suplents i, donat el cas, espai de premsa per a fotògrafs.

 

PROTOCOL GENERAL DE MESURES COVID-19

1) Serà obligatori dur la mascareta posada en tot moment des de la mateixa entrada al recinte.

2) Hi haurà control de temperatura a l'entrada de l'estadi on es dispensarà també gel desinfectant.

3) L'única porta d'accés serà la de tribuna. Cada persona que hi vulgui accedir haurà de signar (o dur ja signada) una declaració de responsabilitat vers la Covid-19 facilitant nom, cognoms, telèfon mòbil de contacte i DNI.

4) Dins el recinte, en qualsevol dels seus espais, cal mantenir en tot moment la distància de seguretat.

5) Està totalment prohibit recolzar-se sobre les baranes que separen la tribuna alta de la tribuna baixa i que conformen una zona de pas que, per seguretat, ha d'estar lliure per habilitar la circulació de la gent.

6) Les portes de l'estadi s'obriran una hora abans de l'inici del partit del Primer Equip Femení i només a l'hora de la convocatòria dels partits de base.

7) Es recomana venir amb força temps de marge per a no formar cua a pocs instants de començar el partit del Primer Equip Femení.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada