(Jornada 29) Pallejà 1 - Europa 3

Si vols veure més fotos meves del partit, clicka aquí

Crònica Web Europa:

Per la via ràpida!

Plàcid darrer partit fora de casa (1-3) per a un Primer Equip femení que ha guanyat a Pallejà amb un onze ple de novetats per les baixes.

Les gracienques han protagonitzat un partit molt sòlid per emportar-se tres punts clau de cara a acabar el més alt possible a la taula. Dos gols als primers deu minuts de partit i una sentència, obra de Laura, han permès sumar una nova victòria que permetrà arribar a la darrera jornada del campionat amb opcions de disputar la cinquena plaça.

Canviant el guió d’aquesta temporada, al cap de quatre minuts d’haver començat Farreras ha obert la llauna després que Júlia posés una pilota llarga cap a Abad, aquesta la piqués fluixa sobre Deila i la mateixa Farreras aprofités per enviar-la dins. Amb el Pallejà encara ubicant-se al partit, l’Europa ha tornat a veure porteria abans del minut 10, quan Abad ha recuperat a la frontal, l’ha passat cap a Sepha i aquesta l'ha centrat per a un gol d'Abad... amb el cul!. L’avantatge al marcador ha permès l’Europa abaixar un parell de marxes, cosa que fins i tot ha anat bé perquè ha fet molta calor.

El Pallejà s’ha apropat tímidament, però sense perill. No ha estat fins al minut 20 que han tingut l’ocasió més clara amb una falta de Salome que s’ha trobat amb una estirada providencial de Núria per refusar. Les escapulades han intentat anotar el tercer, però no han tingut l’encert necessari. Aprofitant la falta d’ocasions de perill, el Pallejà ha sortit del descans més elèctric i ha aconseguit retallar distàncies a la sortida d’un córner que ha acabat en el gol de Carla Farre. Les gracienques hi han respost amb una falta directa de Nany que ha anat al travesser.

A partir d’aleshores, el partit ha entrat en una fase d’atacs constants, amb dos equips que podrien haver fet seu el marcador, fos per empatar o tancar el partit. L’intercanvi de cops ha acabat afavorint l’Europa. A cinc minuts del final, la juvenil i debutant Coral ha passat en profunditat cap a Laura, que després de deixar la seva marcadora enrere amb molta qualitat, ha superat Deila per tancar el partit. Les escapulades s’acomiaden de la temporada 20/21 com a visitants amb els tres punts.

La fitxa tècnica del partit · Acta RFEF

PALLEJÀ: Deila, Ari Perea, Judith Saubi (Naiara Caballero, 53'), Salome, Marta Fernández (Neus Vila, 35'), Mireia Lluch, Jesica, Gemma Torras, Carla Farre, Laia Arias i Jannet Rodríguez.

EUROPA: Núria, Zaira, Nany, Júlia, Itziar (Coral, 72'), Laia (Ona, 64') Farreras (Laura, 81'), Peque, Rio, Abad (Valentina, 45') i Sepha (Anabel, 45').

ÀRBITRE: Iria Pujol Colell, assistida per María Rodríguez Moya i Ana Collado Hidalgo.

TARGETES: Grogues a Carla Rácano i Salomone (Pallejà) i Rio (Europa).

GOLS: 0-1 (Farreras, 4’); 0-2 (Abad, 8’); 1-2 (Carla Farre, 52’); 1-3 (Laura (85’).